Forside

Hej! Mit navn er Christian – Welcome to my tech blog.

christian schou

Jeg kan godt lide at tænke ud af boksen og levere over forventning

Mit navn er Christian og jeg er en 26 år gammel tech-gut med passion for softwareudvikling, cloud og boligautomatisering. Jeg kan godt lide at gentænkte typiske løsninger og tage dem til næste niveau.

På denne blog kan du finde artikler med guides om teknologi. Hver artikel er skrevet med kun ét formål - de skal gøre tech mere tilgængeligt og nemmere for alle at forstå. Hvis du har nogle spørgsmål, så kontakt mig endelig.

Jeg hjælper private og små virksomheder med at få fart på

Udvikling af hjemmesider

Jeg har mere end 10 års erfaring med udvikling af professionelle og optimerede WordPress hjemmesider.

Læs mere

Boligautomatisering

Tag dit hjem til det næste niveau med intelligent boligautomatisering du selv bygger.

Læs mere

Software løsninger

Udvikling af tilpassede softwareløsninger eller udvidelser af allerede etablerede software løsninger.

Læs mere

Udtalelse

Christian got a big technical knowledge and curiosity in many different technology areas and knows how to translate them into business values. In addition to great professional competence, Christian possesses many positive personal qualities, making him well-liked among colleagues and customers for his good mood, service-minded attitude, ability to execute, and professional credibility.

– Morten, ERP Manager

Udtalelse

Jeg hørte om Christian i et forum og blev rådet til at kontakte ham for at optimere min WordPress hjemmeside. Jeg er glad for, at jeg gjorde det! Christian fik det til at gå fra skildpaddehastighed til at være som en raket. Han lavede også et par optimeringsopgaver for alle artikler, der fik dem til at se bedre ud i søgeresultaterne og optimere billederne, så de passer bedre ind i artiklerne. I dag kan jeg være sikker på, at hjemmesiden kører perfekt. Tak, Christian!

— Mads, ejer af et online magasin

Skal vi tage en snak om dit projekt?