Anita Grundahl

Undertaker Anita Grundahl is a funeral business in Ringe, Denmark. Her business is based on trust and many years of experience giving her customers the best possible help during a hard time

⸻ Website & Mail
Complete Solution

Design, Hosting and Care in one package

In order to make it easier for Anita to take care of her business, she has given me full responsibility for the design, SEO, hosting, and management of her website.

Hosting and Care

The website is hosted behind a WAF on a Virtual Private Server where updates for infrastructure, design and plugins is taken care of by a self-developed system.

Design and SEO

Design is built using a child theme based on Astra with custom functionality and SEO is optimized using Rank Math which makes the site very optimized.

Who is Anita Grundahl and what is the story behind?

Leder du efter en omsorgsfuld og professionel bedemand i Ringe / Fåborg-midtfyn området er Anita Grundahl den helt rigtige. Vi har hjulpet Anita i mål med en komplet ny hjemmeside, hvor der er sørget for at den også er smart i fremtiden.

Løsningen er bygget på WordPress, hvor Digitalio har udbygget typerne. Det betyder at det er gjort nemt at oprette indhold til kataloger med kister, blomster og urner. Samtidig er der udviklet en motor der nemt og hurtigt lader Anita tilføje flere områder til hendes løsning, uden hun skal bekymre sig om at det kommer til at se rigtigt ud. Det hele sker af sig selv under motorhjelmen styret af en intuitiv brugergrænseflade på internettet.

The Goal

Der er stor konkurrence på markedet for bedemænd og denne case var ingen undtagelse. Målet var at udvikle en minimalistisk løsning med et dæmpet og behageligt design for den besøgende. Navigationen skulle være let og overskuelig med en opbygning der er bar præg af simplicitet.

Som bedemand arbejder man ofte ud fra flere lokationer og dette var der også et ønske om skulle være muligt at tilføje til hjemmeside på en smart måde. Samtidig var der et ønske om at kunne tilføje kataloger over produkter som kister, urner, gravsten og blomster som inspiration for de pårørende eller den der ønsker at planlægge sin begravelse.

Change the color to match your brand or vision, add your logo, choose the perfect layout, modify menu settings and more.

Final Result

Løsningen er udviklet ovenpå WordPress CMS med temaet Astra, hvor vi har udviklet et child-tema, som indeholder nye funktioner og mindre rettelser til kernen.

Ovenpå CMS og tema benytter vi Elementor Pro som gør det nemt og hurtigt at redigere de sider vi har opbygget. Der er derfor ikke behov for kendskab til, hvordan man skriver kode. Det betyder at ejer efter vi har overleveret løsningen selv kan redigere sine tekster, ændre billeder og meget mere.

Under motorhjelmen finder man også ACF Pro, der hjælper med at styre indlægstyperne der bygger på katalogerne for produker og generatoren for områderne. Det betyder med andre ord, at der på siden for nye produkter eller områder kun skal skrives ganske få ord og så sker der magi som får indholdet ud på siden i et smart og responsivt design.

Tagline

Medium length display headline

Change the color to match your brand or vision, add your logo, choose the perfect layout, modify menu settings and more.

Visibility

Change the color to match your brand or vision, add your logo and more.

Pingdom

Change the color to match your brand or vision, add your logo and more.

GTMetrix

Change the color to match your brand or vision, add your logo and more.