What people say

Testimonials

Jeg vil gerne anbefale Christian på det varmeste. Christian har været en meget værdifuld og betroet medarbejder for mig. Dette var på trods af, at han kun arbejdede som studenter medhjælp og dermed ikke fuld tid. Christian har en stor teknisk viden og nysgerrighed på mange forskellige teknologier og forstår at omsætte dette til forretningsmæssige værdier. Foruden stor faglig kompetence, så besidder Christian mange positive personlige egenskaber, som gør at han er vellidt blandt kolleger for sit gode humør, service mindede indstilling, evne til at eksekvere og professionelle troværdighed. Jeg ville uden tvivl ansætte Christian igen, hvis muligheden var der
Morten Storm
ERP Manager
Fremragende service – og fantastisk resultat. Jeg benyttede Christian til at videreudvikle min hjemmeside på det tekniske plan og kan i dag være sikker på, at siden står knivskarpt på den front. Christian er altid til rådighed i tilfælde af problemer samt uddybende spørgsmål, og man er ikke i tvivl om, at siden er i trygge hænder. Jeg takker Christian for en sublim service – og for et fremragende stykke arbejde! 
Mads Øland-Petersen
Chefredaktør
Jeg havde en frygtelig langsom hjemmeside og ikke det store budget samt nogle tekniske kompetencer. Jeg fik anbefalet Christian i et forum og har på ingen måde fortrudt jeg tog kontakt og fik hjælp til optimering af min hjemmeside
Sofie Hermansen
Livsstils blogger
Kanon dygtig til sit arbejde. Ikke kun til hvordan man kunne lave en smart hjemmeside der gjorde det nemmere for kunderne, men Christian har evnen til at omsætte teknisk viden til et sprog som jeg også taler. Det gør at jeg nu har langt mere indsigt i hvordan min hjemmeside er skruet sammen. Samtidig flyttede han vores hjemmeside til nye servere med en optimeret konfiguration der nu gør at vi kan vise vores side på under 1 sekund! Tak for godt samarbejde!
Nicolai Hovmand
Ejer udlejningsvirksomhed
Christian har en udtalt evne til at skabe gode relationer og indgå i teamet. Han har formået at skabe nogle super gode resultater og har et væsen som har været meget vellidt blandt kolleger og kunder. Han har været god til at arbejde selvstændigt, og har sat en stor ære i at fordybe sig i det faglige arbejde. Udover det almindelige researcharbejde, har Christian (pga. hans kompetencer indenfor IT) supporteret fx it opgaver og været koordinator for IT divisionen ifb. med forskellige kampagner hvortil han har udviklet it værktøjer som er særdeles brugbare og værdifulde for os.
Kasper Nyeng Jordan
Kommerciel direktør
.
.
.