Du er formentlig på udkig efter det bedste Facebook plugin til WordPress, eftersom du er her? Har jeg ret?

Anyway.. Facebook er verdens største sociale medie platform med mere end 2 milliarder aktive brugere. Det er en af årsagerne til at der er så mange Facebook plugins, der kan hjælpe dig med at maksimere din online tilstedeværelse.

I denne artikel, har jeg håndplukket nogle af de bedste WordPress Facebook plugins, som kan hjælpe dig med at få din blog til at vokse.

1. Smash Balloon Custom Facebook Feed Pro

Smash baloon custom facebook feed
Smash Balloon – Custom Facebook Feed Pro

Smash Baloon Custom Facebook Feed Pro er det pt. bedste Facebook plugin til WordPress. Du kan nemt og hurtigt forbinde din WordPress hjemmeside til din Facebook konto.

Med Custom Facebook Feed Pro, kan du nemt tilføje dine indlæg fra Facebook til ethvert WordPress indlæg, en side eller en sidebar. Du har mulighed for vælge mellem forskellige layouts, som gør at det kan passe på næsten alle sider.

Du kan også tage den fulde kontrol af dit feed. Du kan vælge at skjule ting som kommentarer, likes, reaktioner og delinger.

Det understøtter selvfølgelig flere feeds, så du kan derfor bruge det på forskellige områder af din side. Dette plugin virker med både Facebook sider og grupper og hjælper dig med at drive mere aktivitet til dit Facebook fællesskab.

Du kan også bruge det til at vise dine brugeranmeldelser på Facebook, indlejre dine albums, oprette karuseller og mere til.

Note: Der er også en gratis version af dette Facebook feed plugin. Der er dog begrænsninger i det, men du kan se det nedenfor.

2. RafflePress

RafflePress er det bedste plugin til konkurrencer og giveaways til WordPress. Det lader dig nemt oprette og køre en konkurrence hvor folk skal gøre specielle ting for at være med.

Konkurrencer er en af de bedste måder hvorpå du kan få flere likes og større aktivitet på din Facebookside. RafflePress har en indbygget giveaway skabelon, som netop kan hjælpe dig med dette på din Facebookside.

For at være med i en konkurrence skal besøgende gå til din Facebook side og/eller se et af dine indlæg eller videoer.

Det har en indbygget træk-og-slip opbygning af konkurrencer, hvor du nemt kan tilføje handlinger og tildele dem forskellige værdier i konkurrencen.

Du kan også bruge det med andre populære sociale medier som Twitter, Instagram eller egentlig bare din e-mail liste.

RafflePress lader dig nemt trække en vinder. Faktisk kan du få et link inde i appen du kan benytte til at kontakte vinderen direkte.

3. Shared Counts

Shared Counts er et af de måske nok bedste plugins til WordPress når det kommer til sociale medier. Det lader dig hurtigt tilføje knapper til deling på de sociale medier direkte på dine indlæg.

Det er udviklet med hastighed og performance for øje og kan helt præcist vise antallet af delinger på de forskellige sociale medier. Udvikleren har indbygget forskellige udseender til knappen, som gør at du kan vælge det layout der passer bedst til din side.

4. Pixel Cat – Conversion Pixel Manager

Pixel Cat – Conversion Pixel Manager lader dig tilføje Facebooks retargeting pixel til din WordPress side. Denne pixel giver dig mulighed for at vise tilpassede annoncer for Facebook brugere, som har besøgt din side.

Pixel Cat hjælper dig også med at tracke WooCommerce kunder og vise dem bedre annoncer i deres Facebook feed.

Der er selvfølgelig også en PRO version, der giver dig ekstra funktioner og fleksibilitet.

5. Social Reviews & Recommendations

Social Reviews and Recommendations lader dig vise anmeldelser fra din Facebookside på din WordPress hjemmeside. Det kommer med widget der er nem at forbinde til Facebook for at vise dine anmeldelser.

Dette hjælper dig med at fremstå mere troværdigt, fordi andre rigtige personer har udtalt sig om dit brand på et medie. Gratisversionen er fin nok, men du skal betale for “Business” udgaven, hvis du vil have vist dine anmeldelser i Schema.org rich snippets formatet.

6. Facebook Page Like Widget

Facebook Page Like Widget er et plugin som nemt og hurtigt lader dig tilføje et Facebook plugin til sin blog’s sidebar. Det er ekstremt nemt at bruge og kommer med en shortcode, som du kan bruge for at vise en Facebook Like boks, alle steder på din side.

Det kommer med de samme muligheder for at tilpasse indstillinger som det standard plugins der er til Facebook. Du kan skjule profilbilleder, inkludere din sides cover, tilpasse højde og bredde samt vælge sprog.

7. Nextend Social Login and Register

Nextend Social Login and Register er et plugin der giver dine brugere mulighed for at logge ind på din hjemmeside med deres sociale profil. Det understøtter login med Facebook, Google og Twitter.

Det er en plugin der sømløst fungerer med det standard log ind / tilmeld der findes i WordPress. Brugere har mulighed for at bruge Facebook eller blot den indbyggede tilmeldingmetode. Når først de er registreret, kan en bruger fjerne forbindelsen til sin sociale konto. Dette gøres ved at gå til deres profil på din side og fjerne forbindelsen.

8. Social Auto Poster

Social Auto Poster lader dig automatisk dele dine artikler på din Facebook side eller profil. Efter aktivering, skal du blot forbinde det til din profil og godkendte din hjemmeside.

Det giver dig mulighed for at vælge hvad indhold du gerne vil dele: indlæg, sider eller tilpassede indlægstyper. Du kan endda deaktivere deling for et enkelt element, før du udgiver det.

Social Auto Poster er et letvægtsplugin der er nemt og hurtigt at installere samt konfigurere. Der er selvfølgelig også en premium udgave, som automatisk lader dig tilføje indlæg til Twitter, LinkedIn og Tumblr.

9. Social Snap

Social Snap lader dig automatisk publicere dint indhold på Facebook. Du kan bruge det sammen med sociale medier som Instagram, Twitter og LinkedIn.

Det virker ikke kun for nyt indhold. Du kan også bruge Social Snap til automatisk at gen-publicere ældre indhold. På den måde kan du drive mere trafik til indhold du har lavet i fortiden.

Social Snap lader dig også tilføje links til dine indlæg og sider samt vise antallet af følgere. Dette kan være en god måde at opnå et “social proof” og kan hjælpe dig med at få din Facebook’s side til at vokse.

Jeg håber denne artikel har hjulpet dig med at finde det rette Facebook plugin til din WordPress hjemmeside. Hvis du har andre forslag til plugins der kan forbinde WordPress og Facebook, vil jeg gerne høre om dem i kommentarerne.

Leave a Reply