WooCommerce 4.0 er landet og der er nogle spændende opdateringer i den. Dette er den første store (major) WooCommerce release i 2020, så der er mange som virkelig har set frem til denne opdatering. Lad os dykke ned i alle de nye fede features i WooCommerce 4.0.

Nyt admin interface

WooCommerce brugerne har nu mulighed for at arbejde i det nye admin interface, som er et super fint design og ekstremt mobilvenligt. Admin interfacet er også det første skridt imod en JavaScript drevet oplevelse i WooCommerce kernen.

woocommerce 4.0, admin, woocommerce
Nyt WooCommerce admin interface

Kontrolpanelet indeholder nye og forbedrede rapporter, samt en ny super fed funktion (hvis du spørger mig) – notifikationer. Du har nu også mulighed for at filtrere og sammenligne data. Samtidig kan du se din butiks performance og hvordan den fungerer. What’s not to like!?

Det nye aktivitetspanel vil forbedre ordrehåndtering og konsistens mellem mobil- og desktop oplevelsen.

Action Scheduler 3.1

Action Scheduler er en teknologi som allerede findes i WooCommerce kernen – du ser den bare ikke, for den kører i baggrunden. Den nye version der kommer med i WooCommerce 4.0 benytter tilpassede tabeller, der giver en mere konsistent oplevelse i større eCommerce forretninger.

Forbedret onboarding oplevelse

Brugere vil nu have mulighed for at opleve den nye onboarding, som hjælper dem med at sætte deres shop op og komme i gang med at sælge endnu hurtigere end før.

woocommerce 4.0, onboarding, woocommerce
Ny onboarding oplevelse

Generelt indeholder opdateringen:

  • Fejlrettelser til WooCommerce blokke (Gutenberg).
  • Opdateringer relateret til Brexit og Moms.
  • Forbedringer til siden med redigering af ordrer.
  • Optimering til betalingsmetoder.

Skal du også op på WooCommerce 4.0?

Det var et meget kort indlæg om WooCommerce 4.0, men det var også meningen. Har du fået mod på at opgradere til den næste version af WooCommerce? Hvis du har, er der nogle ting du skal være opmærksom på:

  • WooCommerce 4.0 er ikke fuldt kompatibelt med tidligere versioner af WooCommerce.
  • Du skal udføre nogle kommandoer på din database, når du har opgraderet til WooCommerce 4.0 – WooCommerce sender selv kommandoerne, du skal blot godkende det.
  • Det er anbefalet ved store database at udføre selve opgraderingren gennem WP CLI WooCommerce i stedet for admin kontrolpanelet, som du normalt bruger.

Hvis ikke du allerede har WooCommerce installeret på din WordPress hjemmeside og gerne vil i gang med E-handel er det bare at få installeret dette geniale plugin og komme i gang. Onboardingen er super nem, jeg har selv testet den.

Leave a Reply