Hvis du er på udkig efter nyt tema og har kig på Avada, vil jeg lige give dig en advarsel. Du kan selvfølgelig godt bygge en hjemmeside med det, men mængden af tid det vil tage dig og det du skal lære for at gøre det, er problemet.

Deres Fusion sidebygger har en lock-in funktion af dit indhold fordi den bygger på shortcodes. Det betyder at du er bundet til Avada for altid. Hvis du gerne vil lave en ændring på din side i fremtiden, skal du starte fra bunden. Det er en af grundende til at jeg aldrig anbefaler at bruge en sidebygger der er bundet til et tema.

Avada bliver også refereret til som en langsomt og bloatet tema. Du skal huske på at med hjemmesider er mindre mere. Med Avada får du mere – faktisk alt for meget du ikke har brug for egentlig ønsker. Det er den bloat som rigtig mange taler om. Det er ikke godt for brugeren at have alt dette i et tema, som vil sløve backend af WordPress ned og låse dig til brug af temaet i fremtiden.

Prisen skal du også have i tankerne. Det er lige nu 60$ PER SIDE! De fleste teamer giver dig mulighed for ubegrænsede installationer og koster næsten de samme.

Samtidig får du kun 6 måneders inkluderet support og derefter er det over 80$ pr. side om året, hvis du får problemer. Jeg klager ikke over prisen, men jeg synes det er noget du skal have i mente, når du overvejer at købe det.

Avada tema rabatter

Der er i øjeblikket ikke nogle aktive rabatkoder til Avada tilgængelige. Det er dog på udsalg fra tid til anden på Envato.

[content-egg module=Envato template=item]

Avada tema wrap up

Avada er som alle andre temaer på ThemeForest fyldt med skjulte omkostninger. Der er mange fantastiske temaer til den samme pris og du kan installere dem på alle sider du ønsker og ofte er der et års support oveni. Det er ikke Avadas skyld at det koster de 60$ og at support forlængelse er på de 80$ – de er underlagt regler fra ThemeForest og det skal man lige huske.

Selv med Avada 6’s nye frontend sidebygger og temaindstillinger, finder jeg det stadig ikke nemt eller intuitivt at bruge. Det er et af de mest solgte på markedet og er af og til benyttes i økosystemer – jeg må være ærlig og sige, jeg ikke forstår hvorfor.

Frontend byggeren har mangler som du finder i byggere som Beaver Builder, Divi 4 og Elementor.

Du skal forvente at få en læringskurve der er op af, eftersom Avada gør alt på deres egen måde. Det er helt anderledes end den måde WordPress normalt er bygget op med temaer på.

Konklusionen.. Ja du kan bygge en hjemmeside med Avada, men jeg synes helt BESTEMT du skal kigge dig om efter alternativer.

Leave a Reply