Overvejer du Beaver Builder page builderen? I denne hands-on Beaver Builder anmeldelse, vil jeg forsøge at give dig lidt hjælp til at beslutte om dette plugin er det rigtige for dig.

Denne anmeldelse vil give indblik i nøglefunktionerne i Beaver Builder med en trin-for-trin vejledning. Samtidig tager vi også et kig på Premium udgaverne af Beaver Builder.

Er du klar? Så lad os gå i gang…

Hvad er Beaver Builder?

Beaver Builder er et træk og slip page builder plugin, der gør det nemt at lave tilpasset WordPress indhold. Alle modulerne i Beaver Builder virker i front-end – fordelen ved det er at siden i din editor vil være magen til den du udgiver til besøgende. Det lader dig hurtigt lave nogle attraktive sider på kort tid, uden du behøver at skrive én linje kode.

Denne Beaver Builder anmeldelse vil vise dig, hvordan dette plugin fungerer og hjælper dig til at tage den forhåbentlige rigtige beslutning.

Hvorfor bruge Beaver Builder?

Nu hvor vi har en editor som Gutenberg der også er en block editor, undrer du dig måske over hvad du så skal med en bygger som Beaver Builder. Block editoren er relativ ny og langt fra perfekt. Den giver ikke den samme form for fleksibilitet som en page builder som Beaver Builder.

Grunden til dette er at Block editoren ikke er en rigtig page builder. Det er en blok-baseret version af den originale WordPress editor. Page buildere giver dig mulighed for at lave helt om på den indbyggede WordPress editor. Når det kombineres med et rigtige tema, bliver standard editoren udskiftet med et visuelt udseende af din hjemmeside.

Denne funktion i en page builder giver dig mulighed for at få en mere præcis forhåndsvisning af din side, mens du er ved at lave den / bygge den.

Nøglefunktioner

Beaver Builder tilbyder flere super fede funktioner:

Fuld visuel editor med træk og slip funktionalitet

Beaver Builder giver dig visuel mulighed for at redigere individuelle sider, som du gerne vil have det. Alt du har brug for at gøre, er at vælge en blok fra menuen og trække din inde det passende sted. Du vil derefter have mulighed for at se hvordan blokken vil se ud på den faktiske side. Du vil også have mulighed for at se ændringer på sidens udseende i real tid.

Slip af med rod

Interfacet er utroligt simpelt, der forekommer ingen unødvendige knapper eller funktioner. Alle moduler kan findes i sidebaren, der kan foldes ind og ud. Dette skaber et distraktionsfrit miljø, hvor du kan bygge din side.

Præformaterede blok-typer

Beaver Builders basemoduler giver dig mulighed for at formatere tekst, placere billeder hvor du ønsker det og indlejre (embedde) indhold fra steder som YouTube.

Moduler

Du kan også bruge Beaver Builder til at tilpasse synlige moduler på individuelle sider af din hjemmeside. Dette giver dig mere fleksibilitet end med de indbyggede WordPress widgets. De giver dig kun mulighed for at vise widgets på alle eller ingen sider. De fleste plugin-baserede widgets vil stadig integrere uden problemer med Beaver Builder.

Kompatibilitet med temaer

Beaver Builder fungerer med ethvert WordPress tema, men jeg vil kraftigt anbefale dig at overveje at parre det med et page-builder venligt tema som Neve for det bedste resultat.

Kolonnebaseret layout

Beaver Builder tilbyder flere forskellige række-layouts med kolonner i forskellige størrelser. Du kan bruge disse til at organisere vigtig information på en mere attraktiv måde, helt uden du skal kunne skrive kode.

Mulighed for tilpasse til fingerspidserne

Med Beaver Builder har du mulighed for at tilpasse sider, indlæg og custom (tilpassede) indlægstyper. Du kan her bruge denne page builder til at lave et konsistent udseende på din hjemmeside og giver hvert enkelt stykke indhold på din side noget unikt, som giver brugeren en bedre oplevelse.

Hvordan virker Beaver Builder?

Det første du skal gøre for at komme i gang med Beaver Builder, er at installere selve Beaver Builder pluginnet på din WordPress side. Når det er aktiveret, kan du åbne pluginnet fra ethvert indlæg eller en side. Når du laver nyt indhold, vil du automatisk blive spurgt om du ønsker at bruge Beaver Builder som page builder for det specifikke stykke indhold.

Tilføj indhold til en side

Det første du nok vil bemærke er det helt rene interface. I modsætning til andre page buildere, har Beaver Builder ikke en permanent sidebar. Du kan se hele siden i den normale visning.

Beaver Builder page builder

Du kan klikke på “+” i øvre højre hjørne for at gøre menuen med moduler synlig.

Tilføj modul

Klik på det modul du ønsker, træk det derefter til et passende sted på siden.

Når først blokken er sluppet, vil du have mulighed for at tilpasse den. Hver blok har forskellige parametrer for tilpasning.

Eksempelvis vil funktionerne i tekst-editoren minde meget om den klassiske editor i WordPress. Det fede ved det er, at du kan inkludere flere former for tekst i en blok:

Beaver Builder tekst editor
Beaver Builder færdigt tekst modul

Du kan også tilføje tekst ved blot at skrive på siden, hvilket er en super fed ting for hurtige redigeringer og tilpasninger.

Sådan laver du et layout

Den helt store fordel ved Beaver Builder, er ikke muligheden for at flytte individuelle blokke med indhold. Det er muligheden for at lave et layout med flere kolonne layouts. Du kan gøre dette ved at åbne drop-down menuen og skifte til “Rows” (Rækker).

Beaver Builder kolonner

Når du har placeret en række, vil du have mulighed for at tilføje moduler til hver kolonne. Der er ingen begrænsning på antallet af moduler der kan indsættes i en individuel kolonne.

2 kolonner

Du kan derefter lave dit eget unikke layout ved at bruge række med forskellige antal kolonner.

Flere kolonner

Du kan derefter bruge kolonner med forskellige størrelser til at vise forskellige typer indhold. Som et eksempel kan du placere en kort udtalelse i en smal kolonne i midterrækken. Den nederste række er derefter ideel for et banner med en CTA (Click to action).

Premium udgaven af Beaver Builder

Som det er med de fleste page buildere, tilbyder Beaver Builder også en variation af deres produkt, hvor du får avancerede funktioner. Dette kalder de for premium udgaven. Alle abonnementer giver dig mulighed for at benytte Beaver Builder på ubegrænset antal hjemmesider, hvilket er unikt sammenlignet med andre page builder plugins som Elementor eller Visual Composer.

  • Standard – 99$ ~ 630 dkk. Standard udgaven giver dig adgang til premium moduler og skabeloner samt et års inkluderet support. Du får her også mulighed for at gemme dine sidelayouts for at genbruge og endda eksportere dem så de kan bruges på andre sider.
  • Pro – 199$ ~ 1.265 dkk. Dette abonnement giver de samme funktioner som i Standard, men med mulighed for at understøtte et WordPress multisite samt adgang til Beaver Builder temaet.
  • Agency – 399$ ~ 2.536 dkk. Her får du alt det du får i Pro udgaven, men med tilføjelse af konfiguration for indstillinger i et multisite netværk samt white labeling (du kan fjerne Beaver Builder logo og tekst og indsætte dit eget)

Premium moduler indeholder indhold som slidere, karruseller, kontaktformularer, pristabeller og moduler der kan håndtere WooCommerce. Disse funktioner kan meget hurtigt reducere antallet af plugins du behøver at installere på din hjemmeside, for at opnå samme funktionalitet.

Skabeloner bygget med Beaver Builder

Skal man bruge Beaver Builder gratis eller pro?

Det kommer lidt an på hvor meget du tror på dig selv i dine design evner og den type virksomhed / hjemmeside du driver.

En af de primære fordele ved at købe premium udgaven af Beaver Builder er adgangen til skabeloner. Der er tonsvis af skabeloner, som udgør både landing pages, men også almindelige sider med indhold. Mange af dem er efter min mening designet med en bestemt niche / industri i baghovedet.

Hvis ikke du er stærk hvad angår design og gerne vil bygge en hjemmeside så hurtigt som muligt, vil disse skabeloner være udgiften for en licens værd. De fjerner alt gætværket for dig og hjælper dig til hurtigt at lave en super flot hjemmeside.

Hvis du har fantastiske evner hvad angår design og skabeloner ikke er noget du vil benytte alligevel, skal du vælge premium hvis du vil have mulighed for at gemme dine layouts. Det giver dig mulighed for at bruge dine bedste designs på flere steder på dine hjemmesider uden du manuelt skal hen og lave dem igen.

Enan den stor grund til at købe en premium udgave af Beaver Builder er adgangen til premium modulerne. Disse giver dig yderligere mulighed for at tilpasse din side og lave en eCommerce forretning.

Hurtig opsummering.. Du skal købe Beaver Builder premium hvis:

  • Du har brug for premium moduler, hvilket mange sider har.
  • Du vil have adgang til skabeloner, der vil reducere tiden brugt på at bygge en hjemmeside.
  • Du vil genbruge layouts på dine sider eller på flere forskellige hjemmesider.
  • Din forretning eller kunde har brug for eCommerce delen.

På den anden side, hvis du vil lave en simpel hjemmeside, som viser din portefølje eller blot info. Ja, så er du fint stillet med gratis udgaven af Beaver Builder.

Den endelige dom over Beaver Builder

Alt i alt, viser min anmeldelse af Beaver Builder, at det er en god page builder. Du får en distraktionsfri editor som giver dig hvad du har brug for.

Tag gratis versionen, hvis du er ude efter yderligere kontrol over dit indholds layout og ikke har brug for avancerede moduler eller skabeloner.

Tag en af premium abonnementerne, hvis dit mål er at lave mere komplekst indhold. Dette kan inkludere udtalelser, e-mail tilmeldinger eller opbygning af en eCommerce forretning.

Når du installerer Beaver Builder, kan du udvide det med funktioner. En god udvidelse er den officielle Beaver Themer udvidelse, som også tilføjer understøttelse af tema bygning.

Hvis du har nogle spørgsmål til Beaver Builder pluginnet, må du meget gerne skrive dem i kommentarerne!

Leave a Reply